EL FESTIVAL

Tu que no saps si somies en color o en blanc i negre; tu que davant el mirall has fet la millor interpretació de la teva vida; tu que en un embús t’imagines que sortirà tothom a ballar damunt el cotxe; tu que quan et fas un petó t’encantaria que t’estiguessin gravant en travelling circular; tu que quan veus blat de moro només penses en crispetes; tu que quan vas al bosc de nit et preguntes “A qui matarien primer?”; tu que has decidit fer del cinema la teva vida, aquest és el teu Festival.

Tens dues categories, tria’n una o les dues:

Global

Metropolis


Estàs a punt? Acció!

 PREMIS 

1er GLOBAL
600€ en metàl·lic + 50 clics per a presentar-se a 50 festivals de cinema a través de www.clickforfestivals.com + guardó.

 

2on Premi GLOBAL
300 € + 20 clics per a presentar-se a 20 festivals de cinema a través de www.clickforfestivals.com + guardó.

 

 Premi Animació GLOBAL
 200 € + 20 clics per a presentar-se a 20 festivals de cinema a través de www.clickforfestivals.com + guardó.

1er Premi: FILMIN tindrà el curtmetratge guanyador a la plataforma durant 1 any + 600€
metàl·lic + Curs de direcció de 40h a l’Escola Plató de Cinema + 10 clics per a presentar-se a 10 festivals de cinema a través de www.clickforfestivals.com + guardó.

2on Premi: 300€ en metàl·lic + Cessió dels espais audiovisuals i material de producció (plató) d’iFP Hospitalet per un dia. La cessió es realitzarà sota la supervisió d’un responsable d’iFP. La reserva del plató sols es podrà dur a terme en període no lectiu dins de l’horari habitual del centre. La persona guanyadora podrà bescanviar el seu premi fins al 31 de juliol de 2023 + 10 clics per a presentar-se a 10 festivals de cinema a través de www.clickforfestivals.com + guardó.

Premi millor Guió: 200€ + Masterclass online amb una persona experta d’Atresmedia en guió (2 hores) L’assistència serà exclusiva per la persona guanyadora i dos acompanyants + 10 clics per a presentar-se a 10 festivals de cinema a través de www.clickforfestivals.com + guardó.

Premi millor Fotografia: 200€ + Masterclass online amb una persona experta d’Atresmedia en direcció de fotografia (2 hores). L’assistència serà exclusiva per la persona guanyadora i dos acompanyants + 10 clics per a presentar-se a 10 festivals de cinema a través de www.clickforfestivals.com + guardó.

Premi a la millor Interpretació: Curs d’Interpretació de 40 hores a l’Escola d’Interpretació i Direcció Plató de Cinema+ 10 entrades per als Cinemes Filmax Gran Via 2 + guardó.

Premi del públic: 10 ENTRADES per als Cinemes Filmax Granvia 2 + Subscripció per un any a Filmin + 10 clics per a presentar-se a 10 festivals de cinema a través de www.clickforfestivals.com + guardó.

 

* Els cursos de formació són a títol personal i coincidirà amb el rol establert i determinat en els crèdits del curtmetratge.

* Els premis econòmics estaran subjectes a les retencions fiscals corresponents.

JURAT

Laia Pajuelo
Gorka Lasaosa
Pepa Fluvià
Clara Sans
Patricia Bergalló
Ales Payá
Partners
Gràcies a:
Filmin